OM WIRBLADHS

2020 utökade vi vår verksamhet med tunnelodling av olika sorters bär. Vi kan nu erbjuda våra kunder tidiga jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär från maj till oktober.

2016 byggde vi gårdsverandan med möjlighet att sitta ner vid besöket på gården. Vi fick även en rymlig handikappsanpassad kundtoalett.

Investeringarna är delvis finansierade med investeringsstöd för små företag med vidareförädling.


Gårdsbutiken har en historia som stall för gårdens dåvarande arbetshästar. Spår av stallkänslan finns kvar innanför väggarna, de gjutna foderkrubborna är fortfarande i bruk, men istället för havre är de idag fyllda med frukt och grönt. Efter renoveringar har butiken idag en modern och lantlig känsla, här finner du ett stort utbud av bra råvaror. Både bland hyllorna och i hjärtat av butiken, den manuella köttdisken, återfinns ett stort sortiment av det vi själva producerar och förädlar. Vi erbjuder nystyckat kött och färs vilket vi maler på din beställning. Charkdisken är förutom kött fylld med delikatesser från charkuterier runt om Kalmartrakten, ett axplock av vad som återfinns är vår egna omtyckta varmrökta skinka, isterband från Evas kroppkakor, Tingsryds sylta och goda korvar från Rosas handel på Öland. I butiken säljer vi även mjöl, ägg, potatis, drycker, sylt och mer därtill.