SJÄLVPLOCKNING
Under sommartid erbjuder vi självplockning på gården vilket är en populär aktivitet för både stora som små. Då finns det möjlighet att plocka gårdens olika sorters jordgubbar utefter säsong. Längre fram på sommaren har vi även plockning av hallon, odlade blåbär, björnbär och under sensommaren sockermajs. Nedan finns öppettider och vad som är i säsong.
ÖPPETTIDER:

Våra öppettider på självplock styrs efter tillgång och kan därför ändras. Kolla gärna en extra gång innan ni besöker oss. 

Jordgubbar 
Sedan mitten av 80-talet har jordgubbar odlats här på gården,då var säsongen bara ett par veckor.
Idag, tack vare ny kunskap och utvecklade odlingstekniker sträcker sig säsongen säsongen från maj till september. Vilken tur för alla jordgubbsälskare!
Våra nya odlingstunnlar gör att vi kan odla tidiga och sena jordgubbar. Vi har många olika sorter, de vi oldar mest av är Rumba, Sensation, Faith, Jenka och Malwina.     
Hallon
Våra stora och söta hallon är en favorit hos många. Den största delen av våra hallon odlar vi i våra odlingstunnlar. Där odlas de i krukor och blir bevattnade med droppbevattning för att ge plantan den bästa möjliga förutsättningen. Hallonsäsongen brukar sträcka sig från juli till september. Vi säljer hallonen i våran gårdsbutik och för den som vill plocka själv har vi självplock speciella dagar som styrs efter tillgång. Vi odlar av sorterna Lagorai, Violet och Glen Ample. 
Blåbär
De odlade blåbären tillhör släktet Amerikanska blåbär. Bären plockas när de är mogna och därför blir smaken riklig och söt. Blåbärsbuskar är en surjordsväxt och odlas därför i torv i diken. Vi odlar av sorten   
Björnbär
I tunnlarna odlar vi även en begränsad mängd björnbär i anslutning till hallonen. Björnbären odlas även dem i krukor med droppbevattning. Till skillnad från de vilda björnbären är plantorna taggfria och gör bären enkla att plocka. Säsongen sträcker sig från juli till augusti. Sorterna vi har är